ZERO MOTORCYCLES
ALLE MODELLEN

Zero Motorcycles SR/F

Toen de SR/F werd gelanceerd, stelde Zero zonder enige twijfel vast dat de dagen van conceptachtige elektrische motorfietsen voorbij waren. De SR/F rijdt, voelt en ziet er voor het eerst uit als een premium naakte motorfiets. Het pakket – gebouwd op het nieuwe FST-platform – biedt bergen koppel die onder controle worden gehouden door een geheel nieuw ducati-achtig frame, gekoppeld aan een volledig instelbare vering en extreem krachtige J.Juan Brembo-remmen. De SR/F is ook uw perfecte woon-werkverkeer; Hij heeft in de praktijk een actieradius van meer dan 250 km, laadt snel op waar je maar wilt en houdt je kalm tijdens het rijden… tot het moment dat je een dragrace tegen een lambo moet winnen. En geloof me, dat zal ook gebeuren.

MEER INFO

Zero Motorcycles SR/S

Waar de SR/F de naakte liefhebber aanspreekt, verkoopt de SR/S zichzelf aan sporttoerrijders. De moderne VFR houdt u weg van de nadelen van slecht weer door de prachtig ontworpen en gemonteerde voorkuip. De betreffende kuip zorgt bovendien voor extra bereik; de gestroomlijnde en aerodynamische vorm vermindert aanzienlijk een van de twee factoren die ervoor zorgen dat uw accu leeg raakt: windweerstand en wrijving tussen band en weg. Over banden gesproken, de SR/S is met recht uitgerust met Pirelli Diablo Rosso IV-banden, een sportieve all-weather set rubber die enorm bijdraagt ​​aan de serene ervaring om de snelste op de weg te zijn, terwijl hij de minste geluidsoverlast in de buurt veroorzaakt.

MEER INFO

Zero Motorcycles DSR/X

Laten we er niet omheen draaien; de DSR/X is een motorfiets die moest gebeuren. Nu het ADV-segment nog steeds naar een nieuw record stijgt, brengt Zero de DSR/X net op tijd op de markt om te voldoen aan de ergonomische wensen en utilitaire voorkeuren van de avontuurlijke rijder. De DSR/X is weliswaar niet zwaar, maar indrukwekkend en dominant in zijn postuur. De ruiterdriehoek is luxueus en vertrouwenwekkend. Omdat het bredere stuur meer hefboomwerking biedt, voelt de DSR/X op de een of andere manier lichter aan dan de SR/S, en dankzij de aangepaste geometrie zijn wheelies nu iets dat vaak per ongeluk gebeurt – een leuk extraatje. De afwerking van de fiets is subliem en het standaardpakket (inclusief handkappen, verwarmde handvatten, achteruitversnelling etc.) is waarschijnlijk alles wat je ooit zult wensen; Het punt is dat, in tegenstelling tot veel andere premium motorfietsen, de prijs echt de prijs isI

MEER INFO

Zero Motorcycles DSR

De DSR/X is een ware adventure machine met hypermoderne technologie en een robuust lichtgewicht chassis dat voor elke situatie geschikt is. De slanke vormen, ergonomische eigenschappen en optimale geometrie geven je vertrouwen en controle op elk terrein. Als aanvulling op de nieuwste technologie van de DSR/X is er een reeks stevige, exclusieve accessoires beschikbaar. De DSR/X zet de nieuwe standaard voor elektrische adventure motorfen waarmee je grenzeloos op verkenning kunt uitgaan, waar het avontuur je ook heen leidt.

MEER INFO