APRILIA
TUONO 660

 Aprilia Tuono
660 2023

Na de legendarische topsporters RSV 1000 en V4 1100 is er dan deze bijzonder sportieve, krachtige (95 pk) en lichte (183 kg) paralleltwin! Voor de echte liefhebber: de Tuono 660 is uitgerust met een 270 graden krukas dus speciaal ontworpen voor de veeleisende rijder die op zoek is naar die karaktervolle en efficiënte sportmotor voor een sensationele rijervaring!

Ook de adembenemende uitstraling speelt hierbij een belangrijke rol! Tevens is de Tuono 660 voorzien van een uitgebreid pakket aan rij ondersteuning met o.a. 5 rijmodi, cruise-, traction- en wheelycontrol, ABS, enz. Optie: quickshifter (standaard op de Factory uitvoering). Ride by wire. Alle info en instellingen zijn eenvoudig instelbaar vanaf het stuur via het kleuren TFT-display.

De Kayaba vering is manueel instelbaar qua veervoorspanning en demping. Natuurlijk zijn er Brembo remmen met staalomvlochten leidingen gemonteerd! Uiteraard is de Tuono uitgerust met LED-verlichting (waaronder dag rijverlichting) in een dubbele stroomlijn met een uitgekiende windbescherming! Verder is de Tuono leverbaar in de kleuren Iridium Grey, Concept Black en Acid Gold. Dat alles tegen een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en eventueeuit te breiden met een diverse accessoires (waaronder een quickshifter)!

 


Aprilia Tuono 660
Factory 2023

De Tuono 660 Factory volgt de legendarische topsporters RSV 1000 R en V4 1100 Factory op met haar bijzonder sportieve, krachtige (100 pk) en lichte (181 kg) paralleltwin! Voor de echte liefhebber: de Tuono 660 Factory is uitgerust met een 270 graden krukas dus peciaal ontworpen voor de veeleisende rijder die op zoek is naar die karaktervolle en efficiënte sportmotor voor een sensationele rijervaring! Ook de adembenemende uitstraling speelt hierbij een belangrijke rol!
 
Tevens is de Tuono 660 Factory voorzien van een uitgebreid pakket aan rij ondersteuning met o.a. 5 rijmodi, cruise-, traction- en wheelycontrol, ABS en quickshifter (op & down)! Ride by wire. Alle info en instellingen zijn eenvoudig instelbaar vanaf het stuur via het kleuren TFT-display. De Kayaba vering is manueel instelbaar qua veer voorspanning en demping. Natuurlijk zijn er Brembo remmen met staal omvlochten leidingen aan boord! Uiteraard is de Tuono uitgerust met LED-verlichting (waaronder dagrijverlichting) in een dubbele stroomlijn met een uitgekiende windbescherming! Verder is de Tuono 660 Factory leverbaar in de kleur zwart met rood/zwarte zadelkap en wordt er een zadel en voetsteunen voor een passagier meegeleverd. Dat alles tegen een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en eventueel uit te breiden met een diverse accessoires!