APRILIA
TUAREG 660

 Aprilia Tuareg 660

DE SENSATIE WACHT Aan jou om het te ervaren

Technisch, essentieel, dynamisch en trots Italiaans, de Tuareg 660 accepteert niet de lat van anderen, maar zet je aan om nieuwe uitdagingen aan te gaan en het perfecte traject te vinden om ze het hoofd te bieden, precies daar waar geen grip is.
Je beloning? Alle sensaties en sensaties die worden gezocht bij het rijden op een motorfiets, in welke context dan ook.

 


Aprilia Tuareg 660

De Aprilia Tuareg 660 is een uitgebalanceerde en mooi ingerichte middelgrote adventure motorfiets die zich net zo thuis voelt op het asfalt als daarbuiten. Gebaseerd op Aprilia’s Tuono 660 en RS 660, completeert deze ADV-versie de familie van parallelle tweelingen van het merk. De comfortabele, veelzijdige Tuareg kan het allemaal en gaat zo ongeveer overal naartoe waar je maar kunt denken om erop te rijden.

 DE 3 KLEUREN VAN HET AVONTUUR

3 liveries voor 3 Tuareg 660-stijlen

Het suggestieve Indaco Tagelmust, dat ook voor anderen een bron van inspiratie is, is het statement van de Tuareg spirit: een eerbetoon aan de Dakari-tak van Aprilia. Dezelfde kleur omwikkelt het gezicht van de Tuaregs, met slechts een dunne gleuf voor de doordringende blik van de DRL-lichten.
Vanaf: € 14.499

Acid Gold is de handtekening van de 660 familie: intens, extrovert, brutaal, overal herkenbaar, ook middenin de dichtste begroeiing.
Vanaf: € 13.799

Martian Red is de trotse vaandeldrager van de typische onverschrokkenheid van Aprilia waarmee u nu, na 54 wereldtitels, samen zelfs het marslandschap kunt verkennen.
Vanaf: € 13.799