MOTO GUZZI
ALLE MODELLEN

MOTO GUZZI
V100

Net zo compact en wendbaar als een Roadster, maar comfortabel en beschuttend als een toermachine. De V100 Mandello is krachtig, comfortabel en voorzien van de nieuwste technologieën. Het is de eerste motorfiets ter wereld met adaptieve aerodynamica en de eerste Moto Guzzi met semi-actieve veringen, bochten-ABS en Quick Shift. Het is een unieke motor die honderd jaar traditie in ere houdt en op de toekomst projecteert.

MOTO GUZZI
V85 TT ROCK(S) ‘N”ROADS(S)

Gebouwd voor de meest geharde avonturier roept de V85 TT de sfeer op van Parijs-Dakar en andere beroemde rally’s. Hij combineert de allure van Moto Guzzi met de lijnen van een moderne klassieker tot een perfecte motorfiets voor alle soorten ritten, op elk terrein.

MEER INFO
Moto Guzzi V7 Stone 4

MOTO GUZZI
V7 STONE | SPECIAL

De V7 III Stone combineert een tijdloze uitraling van een klassieker met de prestatie en betrouwbaarheid van een moderne motor. Met zijn nieuwe 850cc V-twin blok een groot genot om op te rijden, of het nou een snel ritje naar de supermarkt of een grote tour door Europa is.

MEER INFO

MOTO GUZZI
V9 BOBBER | ROAMER

Opwindend, licht en leuk om te rijden. De V9 Roamer is een typische, Italiaanse custom, die niet alleen is bedoeld voor mensen die zich willen onderscheiden in het stadsverkeer. De Bobber (zie foto) is niet minder interessant met z’n dikke wielen en stoer voorkomen!

MEER INFO