MOTO GUZZI
V85 TT

2023 MOTO GUZZI
V85 TT ADVENTURE

De Moto Guzzi traditie past perfect bij de V85: wat ’tutto terreno’ betekent, oftewel all-terrain, een motorfiets die zich toelegt op reizen in zijn puurste vorm, en roept duidelijke beelden op van woestijnavonturen zoals Parijs-Dakar.Moto Guzzi V85 TT doen denken aan de gouden eeuw van motoravonturen met de inhoud en functionaliteit van een moderne touring-enduro. De V85 TT voornamelijk functioneel als woon werk verkeer motor in het dagelijks gebruik.De Moto Guzzi 2022 heeft tubeless velgen gekregen met een banden spanningsysteem zodat je op het dashboard de druk in je banden kan aflezen!Ook heeft hij ten opzichte van het vorige model een betere vermogensafgifte gekregen

V85 TT 850 Nera

V85 TT 850 Verde

V85 TT 850 Travel

V85 TT 850 Giallo Mojave

V85 TT Rosso Uluru

V85 TT Guardia dÓnonre

Moto Guzzi V85TT Demo

MOTO GUZZI V85
Classic Travel Enduro

De fundamentele design in het hart van het V85 TT-project zijn eenvoud, gemak en bruikbaarheid.Waarden die typerend zijn voor die endurofietsen uit de jaren 80. Moto Guzzi V85 TT bereikt zijn ambitieuze doel om een ​​stijl te combineren die gebaseerd is op genoemde waarden met de behoeften van een moderne touring enduro.Daarom verdient het de titel van klassieke enduro, gewijd aan toeren. Het ontwerp combineert technologie en functionaliteit, met typische Moto Guzzi-eigenschappen om duurzaamheid te garanderen.Het verlangen naar eenvoudige vormen is duidelijk: zonder kuip wordt de V85 TT bepaald door de lijnen van de tank, de zijpanelen en het voorspatbord, evenals de gloednieuwe gebeeldhouwde 90 ° V-twinmotor natuurlijk.

MOTO GUZZI
V85
Het Blok

Zoals gebruikelijk bij Moto Guzzi, wordt de V85 TT aangedreven door een luchtgekoelde 90 graden transversale V-Twin-motor, die 79,1 pk produceert en via een cardanas aan het achterwiel wordt geleverd. Met de zwarte cilinderkoppen die onder de 23-liter tank uitsteken, is dit de ideale configuratie voor de retro-sfeer.De motor zelf is een versie van het bestaande V9-platform voor meer koppel en vermogen, dankzij de ontwikkeling van de bovenkant. Het resultaat is daardoor dat de motor 90% van zijn koppel produceert bij 3750 tpm en het vermogen om te toeren tot 8000 tpm.

moto guzzi v85 tt
moto guzzi v85 tt

MOTO GUZZI
V85
Het Chassis

De V85 TT heeft een traliewerkframe van staal en gebruikte zijn motor als dragende element. De voorvering is voorzien van een 41 mm Upside-Down-vork met 170 mm veerweg, die instelbaar is in voorspanning en demping.De achterwielophanging maakt gebruik van een enkele schok tussen de achterbrug en het frame. Hij biedt 170 mm veerweg en instelbare voorspanning en demping, net als de voorvering. Het remsysteem omvat Brembo dubbele zwevende schijfremmen van 320 mm op het voorwiel en een enkele schijf van 260 mm op het achterwiel. Moto Guzzi verkoopt de V85 TT exclusief met spaakwielen.Het voorwiel heeft een diameter van 19 inch met een band van 110/80, terwijl het achterwiel een diameter van 17 inch heeft met een band van 150/70.De Euro5-vriendelijke blok is beperkt tot A2-compatibel en schommelt van links naar rechts onder je met een zacht gezoem, wat zorgt voor een diepe roffel bij harde acceleratie en een boxer-twin GS-achtige geluid.